Fietsparcours licht gewijzigd

Na veelvuldig overleg met o.a. gemeentes, hulpdiensten en openbaar vervoer hebben we het fietsparcours een beetje aangepast. De route tussen de Haven en \'het rondje\' door Huizen en Blaricum loopt nu via o.a. de Driftweg ipv via de Karel Doormanlaan. Het definitieve fietsparcours is hier te bekijken.

Lopen in de Wolfskamer

Het nieuwe loopparcours gaat door het bos van de Wolfskamer en langs het Gooimeer. Een erg mooie route die velen wellicht (andersom) kennen van de Wolfskamerloop, maar net even anders.

Bekijk hier het loopparcours

De beklimming van de Tafelberg

Het nieuwe fietsparcours gaat door Huizen en Blaricum en bevat meerdere beklimmingen van de Tafelberg en het Huizerhoogt! Het mooie en uitdagende nieuwe fietsparcours kun je hier bekijken.

Zwemparcours en startlocatie

De nieuwe startlocatie van Triathlon Huizen is in het Nautisch Kwartier, waar alle triatleten het zwemonderdeel af zullen leggen in de Haven van Huizen.

Bekijk hier het zwemparcours

Inschrijving geopend!

De inschrijving voor de 33e editie van Triathlon Huizen is per 30 december geopend! Doe dat via deze link.

33e editie op 10 juni 2018

Sinds het annuleren van de triatlon in 2017 zijn we hard aan het werk om een nieuw evenement neer te zetten. Zet de datum alvast in je agenda: Triatlon Huizen 2018 zal plaatsvinden op zondag 10 juni! De inschrijving opent rond de Kerst.

We richten ons op een volledig nieuw zwem-, fiets- en loopparcours. Binnenkort meer nieuws hierover op deze site en op onze facebook pagina!

Volg het laatste nieuws op Facebook!

Volg onze Facebook pagina voor het laatste nieuws!

Volg ons op Facebook