Inschrijven

 

 

De voorinschrijving voor de 33e Triathlon Huizen op zondag 10 juni 2018 is gesloten. Tot donderdag 7 juni 18:00 is het nog mogelijk om met een toeslag van 5 Euro in te schrijven door een mail te sturen aan inschrijfbureau@triathlonhuizen.nl met daarin: Afstand, naam, adres, geboortedatum, NTB licentienummer, Champion Chipcode. U krijgt dan een bevestiging van de inschrijving met het verzoek het verschuldigde bedrag over te maken. Zodra het inschrijfgeld is ontvangen, is de inschrijving definitief.

Na-inschrijving op 10 juni is voor de kwart en achtste afstanden mogelijk tot 45 minuten voor de start en zolang er startplaatsen beschikbaar zijn. Er geldt dan een toeslag van 10 Euro.

 

TARIEVEN VOORINSCHRIJVING 2018*:

Afstanden Zwemmen Fietsen Lopen Start Inschrijfgeld (met NTB licentie) Inschrijfgeld (met daglicentie)
Olympische afstand 1,5 km 40 km 10 km 11:30 42,50 euro 52,- euro
Kwart afstand 1,0 km 40 km 10 km 13:00 40,- euro 47,75 euro
Achtste afstand 0,5 km 20 km 5 km 14:00 30,- euro 37,75 euro

* Tarieven zijn onder voorbehoud wijzigingen licentiebedragen NTB

Inschrijfprocedure

De inschrijving start rond Kerst 2017 en is geopend tot en met 21 mei 2018 of tot het moment dat wij zijn volgeboekt. Wacht niet te lang met inschrijven, want in de afgelopen jaren waren wij steeds binnen 6 weken na de start van de inschrijving volgeboekt!

Indien een afstand niet is volgeboekt op het moment dat de voor-inschrijving sluit, zal na-inschrijving op de dag van de triatlon mogelijk zijn. Hiervoor zal een extra toeslag van € 10,- gelden.

Indien alle afstanden zijn volgeboekt op het moment dat de voor-inschrijving sluit, zal Triathlon Huizen het mogelijk maken om startbewijzen over te dragen. Hiervoor zullen dan spelregels bekend gemaakt worden.

Ook dit jaar wordt er gebruik gemaakt van de MyLaps Championchip tijdregistratie. Gebruik maken van de MyLaps championchip is tijdens onze wedstrijden verplicht. Indien u gebruik maakt van een eigen gele chip zijn hieraan geen extra kosten verbonden. Bij gebruik van een eigen groene chip betaalt u 1,25 Euro bovenop het inschrijfgeld. Indien u niet in het bezit bent van een MyLaps championchip, betaalt u 2,50 Euro extra voor de huur van chip. Indien u de huurchip niet voor 10 juli 2018 inlevert, dan wordt u automatisch eigenaar van deze chip en zullen wij u 30,00 Euro + 2 Euro administratiekosten in rekening brengen. U bent zelf verantwoordelijk voor deze chip, dus ook verlies van de chip valt onder deze voorwaarde.

Licentie

Voor deelname aan NTB-wedstrijden is altijd een licentie nodig. Dit kan een atletenlicentie zijn (aan te schaffen via de NTB), maar dat mag ook een daglicentie zijn. De kosten van een daglicentie zijn afhankelijk van de gekozen afstand. Hoe langer de afstand, hoe hoger de kosten van de daglicentie. De kosten van de daglicentie moet door de organisatie in zijn geheel worden afgedragen aan de NTB.

Kosten daglicentie vastgesteld door de NTB:

  • Olympische afstand : 9,50 euro
  • Kwart afstand : 7,75 euro
  • Achtste afstand : 7,75 euro*

Voor KNZB leden met een startvergunning is het mogelijk, om zonder extra kosten voor een daglicentie, mee te doen aan NTB-evenementen tot en met maximaal de kwart afstand.

* Tarieven zijn onder voorbehoud wijzigingen licentiebedragen NTB

Voorwaarden

Door u in te schrijven als deelnemer aan onze wedstrijd gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden, deze zijn onherroepelijk!

  • Het afgeven van een eenmalige machtiging voor het incasseren van de inschrijfgelden is verplicht
  • Bij afmelding door de atleet blijft de atleet altijd het inschrijfgeld verschuldigd, ook al is het inschrijfgeld nog niet geïncasseerd. Indien het inschrijfgeld is geïncasseerd, dan zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.
  • Je startplaats is definitief na het succesvol incasseren van het inschrijfgeld.
  • Indien je een MyLaps championchip huurt via de organisatie en deze chip niet voor 10 juli 2018 inlevert, dan word je automatisch eigenaar van deze chip en zullen wij de koopprijs van 30 euro plus 2 euro administratiekosten in rekening brengen.
  • Je startplaats is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere atleet
  • Indien de atleet niet van start gaat, zonder tijdige afmelding aan het inschrijfbureau, wordt deze voor het volgende jaar achteraan de wachtlijst geplaatst.
  • Bij annulering van het evenement door de organisatie en/of de door de NTB aangestelde wedstrijdleider, vanwege zeer uitzonderlijke omstandigheden en er geen alternatief kan worden geboden/georganiseerd dan zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats vinden.