Inschrijven

 

 

Inschrijving voor de 33e Oostermeent Triathlon Huizen is hier mogelijk! Er is alleen nog ruimte op de achtste afstand, de Olympische afstand was op 1 februari volgeboekt en de Kwart afstand op 3 maart.

TARIEVEN VOORINSCHRIJVING 2017*:

Afstanden Zwemmen Fietsen Lopen Start Inschrijfgeld (met NTB licentie) Inschrijfgeld (met daglicentie)
Olympische afstand 1,5 km 40 km 10 km 11:30 32,50 euro 42,- euro
Kwart afstand 1,0 km 40 km 10 km 12:30 30,- euro 37,75 euro
Achtste afstand 0,5 km 20 km 5 km 13:30 22,50 euro 30,25 euro

* Tarieven zijn onder voorbehoud wijzigingen licentiebedragen NTB

Inschrijfprocedure

De inschrijving is gestart op 24 december en is geopend tot en met 21 mei 2017 of tot het moment dat wij zijn volgeboekt. Wacht niet te lang met inschrijven, want in de afgelopen jaren waren wij steeds binnen 6 weken na de start van de inschrijving volgeboekt!

Voor alle wedstrijden is er geen na-inschrijving mogelijk.

Ook dit jaar wordt er gebruik gemaakt van de MyLaps Championchip tijdregistratie. Gebruik maken van de MyLaps championchip is tijdens onze wedstrijden verplicht. Indien u gebruik maakt van een eigen gele chip zijn hieraan geen extra kosten verbonden. Bij gebruik van een eigen groene chip betaalt u 1,25 Euro bovenop het inschrijfgeld. Indien u niet in het bezit bent van een MyLaps championchip, betaalt u 2,50 Euro extra voor de huur van chip. Indien u de huurchip niet voor 10 juli 2017 inlevert, dan wordt u automatisch eigenaar van deze chip en zullen wij u 30,00 Euro + 2 Euro administratiekosten in rekening brengen. U bent zelf verantwoordelijk voor deze chip, dus ook verlies van de chip valt onder deze voorwaarde.

Licentie

Voor deelname aan NTB-wedstrijden is altijd een licentie nodig. Dit kan een atletenlicentie zijn (aan te schaffen via de NTB), maar dat mag ook een daglicentie zijn. De kosten van een daglicentie zijn afhankelijk van de gekozen afstand. Hoe langer de afstand, hoe hoger de kosten van de daglicentie. De kosten van de daglicentie moet door de organisatie in zijn geheel worden afgedragen aan de NTB.

Kosten daglicentie vastgesteld door de NTB:

  • Olympische afstand : 9,50 euro
  • Kwart afstand : 7,75 euro
  • Achtste afstand : 7,75 euro*

Voor KNZB leden met een startvergunning is het mogelijk, om zonder extra kosten voor een daglicentie, mee te doen aan NTB-evenementen tot en met maximaal de kwart afstand.

* Tarieven zijn onder voorbehoud wijzigingen licentiebedragen NTB

Voorwaarden

Door u in te schrijven als deelnemer aan onze wedstrijd gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden, deze zijn onherroepelijk!

  • Het afgeven van een eenmalige machtiging voor het incasseren van de inschrijfgelden is verplicht
  • Bij afmelding door de atleet blijft de atleet altijd het inschrijfgeld verschuldigd, ook al is het inschrijfgeld nog niet geïncasseerd. Indien het inschrijfgeld is geïncasseerd, dan zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.
  • Je startplaats is definitief na het succesvol incasseren van het inschrijfgeld.
  • Indien je een MyLaps championchip huurt via de organisatie en deze chip niet voor 10 juli 2017 inlevert, dan word je automatisch eigenaar van deze chip en zullen wij de koopprijs van 30 euro plus 2 euro administratiekosten in rekening brengen.
  • Je startplaats is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere atleet
  • Indien de atleet niet van start gaat, zonder tijdige afmelding aan het inschrijfbureau, wordt deze voor het volgende jaar achteraan de wachtlijst geplaatst.
  • Bij annulering van het evenement door de organisatie en/of de door de NTB aangestelde wedstrijdleider, vanwege zeer uitzonderlijke omstandigheden en er geen alternatief kan worden geboden/georganiseerd dan zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats vinden.