Home > Inschrijven

Inschrijven

De voorinschrijving voor de 34e editie van Triathlon Huizen is op maandag 10 juni om 23:59 gesloten. De achtste afstand is inmiddels vol!

Tot vrijdag 21 juni 18:00 is het nog mogelijk om met een toeslag van 5 Euro in te schrijven voor de Olympische en kwart afstanden door een mail te sturen aan inschrijfbureau@triathlonhuizen.nl met daarin: Afstand, naam, adres, geboortedatum, NTB licentienummer (indien beschikbaar), Champion Chipcode (indien beschikbaar). Je krijgt dan een bevestiging van de inschrijving met het verzoek het verschuldigde bedrag over te maken. Zodra het inschrijfgeld is ontvangen, is de inschrijving definitief.

Na-inschrijving op 23 juni is voor de Olympische en kwart afstanden mogelijk tot 45 minuten voor de start en zolang er startplaatsen beschikbaar zijn. Er geldt dan een toeslag van 10 Euro.

Inschrijven voor de achtste afstand is niet meer mogelijk!

Inschrijven via e-mail

 

TARIEVEN VOORINSCHRIJVING 2019*:Afstanden

Inschrijfkosten
tot 1 februari 
(met NTB licentie)

Inschrijfkosten
tot 1 februari
(incl daglicentie *)
Inschrijfkosten
vanaf 1 februari
(met NTB licentie)
Inschrijfkosten
vanaf 1 februari
(incl daglicentie *)
Olympische afstand € 47,50 € 57,50 € 50,- € 60,-
Kwart afstand € 42,50 € 50,50 € 45,- € 53,-
Achtste afstand € 32,50 € 40,50 € 35,- € 43,-

* Tarieven zijn onder voorbehoud wijzigingen licentiebedragen NTB

Olympische afstand: 1500m zwemmen, 40km fietsen, 10km hardlopen
Kwart afstand: 1000m zwemmen, 40km fietsen, 10km hardlopen
Achtste afstand: 500m zwemmen, 20km fietsen, 5km hardlopen

Tijdens Triathlon Huizen lopen wij onder andere door de Naarder Eng, een van de mooie natuurgebieden van Goois Natuurreservaat (GNR). GNR zet zich in om de natuur in het Gooi te behouden zodat het publiek hiervan kan blijven genieten. Tijdens de inschrijving kun je een donatie doen aan GNR zodat zij deze en andere gebieden kunnen blijven onderhouden. Jouw bijdrage wordt op prijs gesteld!

Inschrijfprocedure

De inschrijving opent op 22 december 2018 en blijft geopend tot en met 10 juni 2019 of tot het moment dat we zijn volgeboekt.

Bij inschrijving voor 1 februari geldt een lager tarief! Wacht dus niet te lang met inschrijven, voorgaande jaren waren de Olympische en kwart afstanden al binnen 6 weken volgeboekt!

Indien een afstand niet is volgeboekt op het moment dat de voor-inschrijving sluit, zal na-inschrijving op de dag van de triatlon mogelijk zijn. Hiervoor zal een extra toeslag van € 10,- gelden.

Bij afmelding voor 15 april 2019 wordt 50% van het inschrijfgeld terugbetaald.

Indien alle afstanden zijn volgeboekt op het moment dat de voor-inschrijving sluit, zal Triathlon Huizen het mogelijk maken om startbewijzen over te dragen. Hiervoor zullen dan spelregels bekend gemaakt worden.

Ook dit jaar wordt er gebruik gemaakt van de MyLaps Championchip tijdregistratie. Gebruik maken van de MyLaps championchip is tijdens onze wedstrijden verplicht. Indien u gebruik maakt van een eigen gele chip zijn hieraan geen extra kosten verbonden. Bij gebruik van een eigen groene chip betaalt u 1,25 Euro bovenop het inschrijfgeld. Indien u niet in het bezit bent van een MyLaps championchip, betaalt u 2,50 Euro extra voor de huur van chip. Indien u de huurchip niet binnen 4 weken na afloop van het evenement inlevert, dan wordt u automatisch eigenaar van deze chip en zullen wij u 30,00 Euro + 2 Euro administratiekosten in rekening brengen. U bent zelf verantwoordelijk voor deze chip, dus ook verlies van de chip valt onder deze voorwaarde.

Licentie

Voor deelname aan NTB-wedstrijden is altijd een licentie nodig. Dit kan een atletenlicentie zijn (aan te schaffen via de NTB), maar dat mag ook een daglicentie zijn. De kosten van een daglicentie zijn afhankelijk van de gekozen afstand. Hoe langer de afstand, hoe hoger de kosten van de daglicentie. De kosten van de daglicentie moeten door de organisatie in zijn geheel worden afgedragen aan de NTB.

Kosten daglicentie vastgesteld door de NTB *:

  • Olympische afstand : 9,50 euro
  • Kwart afstand : 7,75 euro
  • Achtste afstand : 7,75 euro

Voor KNZB leden met een startvergunning is het mogelijk, om zonder extra kosten voor een daglicentie, mee te doen aan NTB-evenementen tot en met maximaal de kwart afstand.

* Tarieven zijn onder voorbehoud wijzigingen licentiebedragen NTB

Voorwaarden

Door je in te schrijven als deelnemer aan onze wedstrijd ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy beleid van Triathlon Huizen.