Home > Nieuws > GEZOCHT: Organisatieleden

GEZOCHT: Organisatieleden

GEZOCHT: Organisatieleden

Afgelopen jaar is Triathlon Huizen voor de 34e keer georganiseerd. Met ruim 500 deelnemers verdeeld over 3 afstanden was dit weer een groot succes. In 2018 is het evenement verhuisd vanuit de Oostermeent en volledig opnieuw opgezet met een start en finish in het Nautisch Kwartier, waarmee het een echte Huizer triatlon is geworden.

De organisatie wordt gedaan door de vrijwilligers van Stichting Triathlon Huizen. De meeste leden van het huidige organisatie comité zijn alweer vele jaren werkzaam en vinden het tijd om het stokje over te dragen, nu Triathlon Huizen ook op de nieuwe locatie een succes is geworden. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen om Triathlon Huizen te organiseren, verbeteren en verder uit te bouwen. Dit is een uitdagende, verantwoordelijke maar ook erg leuke taak!

Onderstaande rollen zijn vrijgekomen:

  • Voorzitter; Eindverantwoordelijk voor de organisatie, algemene coördinatie en besturing van het organisatie comité. Vertegenwoordigt de organisatie bij de Nederlandse Triathlon Bond.
  • Secretaris; Voorbereiden en uitwerken van vergaderingen en bijeenkomsten en is verantwoordelijk voor het wedstrijdsecretariaat.
  • Coördinator Sponsoring; Verantwoordelijk voor aantrekken van nieuwe sponsors en onderhouden van contacten met bestaande sponsors.
  • Coördinator Inschrijfbureau; Verantwoordelijk voor de inschrijvingen, de verwerking van de inschrijvingen en registratie van deelnemers.
  • Coördinator Vergunningen; Verantwoordelijk voor het aanvragen van alle benodigde vergunningen bij gemeentes en provincies.
  • Coördinator Loopparcours; Verantwoordelijk voor de planning, organisatie en coördinatie van het looponderdeel.
  • Coördinator Parc Fermé; Verantwoordelijk voor de planning, organisatie en coördinatie van de wisselzone.
  • Coördinator Finishgebied; Verantwoordelijk voor de planning, organisatie en coördinatie van het finishgebied.
  • Coördinator PR en communicatie; Coördineert alle communicatie richting deelnemers, vrijwilligers, publiek en omwonenden, onderhoudt website en social media.

Het spreekt voor zich dat dit allemaal cruciale rollen zijn die ingevuld moeten worden om ook in 2020 en daarna weer een Triathlon Huizen te organiseren. Omdat doorgaans rond Kerst de inschrijving voor de nieuwe editie start, hopen we dat zich snel veel enthousiaste kandidaten melden! Uiteraard zijn de uittredende leden van het organisatie comité beschikbaar om de nieuwe leden een vliegende start te geven door het duidelijk overdragen van de werkzaamheden.

We hopen op jullie enthousiasme!

Uiteraard staan we klaar om al jullie vragen te beantwoorden!

Ben je geinteresseerd of heb je vragen?

Stuur een mail naar de voorzitter

Hoofdsponsoren