Home > Nieuws > Gezocht: Vrijwilligers en verkeersregelaars!

Gezocht: Vrijwilligers en verkeersregelaars!

Gezocht: Vrijwilligers en verkeersregelaars!

Voor de 34e editie van Triathlon Huizen op zondag 23 juni 2019 zijn wij dringend op zoek naar meer vrijwilligers en verkeersregelaars om een goed en veilig verloop van de wedstrijd te kunnen waarborgen.

Dus moedig jouw vriend, familielid, kennis en alle andere deelnemers aan en bezorg ze tegelijkertijd een fantastische dag door een bijdrage te leveren als vrijwilliger of verkeersregelaar!

Als vrijwilliger kun je kiezen voor het loopparcours, het fietsparcours of de finish. Verkeersregelaars zullen vooral ingezet worden op het fietsparcours. Je kunt (evenementen)verkeersregelaar worden door het volgen van een gratis opleiding op de computer. Dit kost slechts een paar uur.

In ruil voor je werk krijg je een origineel Triathlon Huizen t-shirt, een lunchpakket en de eeuwige dank van deelnemers, publiek en organisatie!

Je kunt je aanmelden via https://triathlonhuizen.nl/vrijwilligers/ of door een mail te sturen naar vrijwilligers@triathlonhuizen.nl. Geef daarbij aan of je verkeersregelaar wilt worden of vrijwilliger (en voor welk onderdeel).

Alvast bedankt, mede namens alle deelnemers!

Hoofdsponsoren