Home > Nieuws > Triathlon Huizen gaat door!

Triathlon Huizen gaat door!

Het was even heel erg spannend en het zag er even serieus naar uit dat we Triathlon Huizen moesten annuleren vanwege een gebrek aan verkeersregelaars. Na een noodoproep op onze Facebook pagina en in het Nieuwsblad voor Huizen hebben zich binnen korte tijd toch nog voldoende verkeersregelaars aangemeld om de veiligheid op het fietsparcours voor deelnemers en publiek te kunnen waarborgen. De 34e editie van Triathlon Huizen zal daardoor gewoon plaatsvinden!

Naast de aanmelding van onder andere de burgermeester van Huizen, Sicko Heldoorn, en verscheidene raadsleden, hebben we ook hulp gekregen van Outvit Sports. Zij zetten onder andere sportprofessionals en ondersteunend personeel in bij evenementen en sportclinics. Iedereen heel erg bedankt!

We zoeken nog steeds vrijwilligers voor op verschillende posten. Aanmelden kan via onze vrijwilligers pagina.

Inschrijven voor de 34e editie van Triathlon Huizen is nog mogelijk tot en met 9 juni. Momenteel zijn er zo'n 500 inschrijvingen en heeft de achtste afstand bijna zijn limiet van 200 deelnemers bereikt. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel hier!

 

 

Hoofdsponsoren